1. Ο αγοραστής έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος με επιστροφή χρημάτων ή αλλαγής, εντός 14 ημερων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.
  2. Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να είναι σε άριστη – άθικτη κατάσταση, χωρίς να έχουν παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας του κατασκευαστή. Απαραίτητη για τη επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος, είναι η απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.
  3. Σε περίπτωση στην οποία η συσκευασία είναι παραβιασμένη, αλλοιωμένη ή έχει σκισμένα σακουλάκια συσκευασίας, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα έκδοσης πιστωτικού επιστροφής μικρότερης αξίας.
  4. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος, δεν επιβαρύνουν το κατάστημα. Στη περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης να γίνει αλλαγή σε προϊόν της παραγγελίας, τότε τα έξοδα επιστροφής και αλλαγής της επιστροφής, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ακύρωση παραγγελίας

Για να ακυρώσετε τη παραγγελία σας θα χρειαστεί να στείλετε email, όπου στο θέμα θα αναγράφεται ‘’Άκύρωση παραγγελίας’’ ή να μας πάρετε τηλέφωνο, ώστε να προχωρήσουμε στη ακύρωση. Η ενημέρωση μας για ακύρωση θα πρέπει να γίνει πριν την αποστολή των προϊόντων.

Σε περίπτωση που παραλάβετε, ενώ έχετε ακυρώσει την παραγγελία σας, παρακαλούμε να μην αποδεχτείτε την παραλαβή του δέματος από τον μεταφορέα.